Partners

Här ser ni våra partners som gör det möjligt för oss att genomföra OGU-dagarna i Eksjö 2020. Under kaffe- och lunchpauserna kommer ni att kunna besöka våra utställare på konferensdagarna i Eksjö.:


Allt fler drabbas av sjukdomar och besvär som påverkar den sexuella hälsan negativt. Med medmänsklighet, engagemang och ansvar vill vi på Aleah Care hjälpa människor att återfå en god sexuell hälsa och livskvalitet. Det kan röra sig om att man upplever smärta i underlivet, har genomgått en cancerbehandling, lider av torra och sköra slemhinnor, inkontinensproblem, erektil nedsättning. Men även orgasmsvårigheter, hormonella obalanser såsom PMS och klimakteriebesvär, förlossningsskador eller att man drabbats av spänd och försvagad bäckenmuskulatur.
Aleah står för ljus och Care för omvårdnad och har sina rötter i verksamheten Pistill, som grundades 2005. Sedan etableringen har vi på Aleah Care samarbetat med både medicinska specialister och byggt broar till landsting, specialistmottagningar och patientföreningar. I detta arbete har vi också tagit fram ett rehabiliteringsprogram med uppföljning för att hjälpa kvinnor i sin friskvårdsträning. Idag erbjuder Aleah Care funktionella och högkvalitativa rehabiliteringsprodukter och intimkrämer till både privatpersoner och vården. Vi tillhandhåller även visningsmiljöer, föreläsningar och utbildningsinsatser inom vården. Vi är övertygade om att större kunskap, rätt omsorg och rehabiliteringsprodukter skapar de bästa förutsättningarna för att människor ska kunna återhämta sig efter sjukdom eller besvär. Tack vare många års erfarenhet och våra samarbeten med vården, olika specialister och patientföreningar, kan vi nu tillsammans göra skillnad!


Efemia kontinensstöd är unikt utformad för att minska urinläckage vid ansträngning. Produkten stödjer mitten av urinröret via slidväggen. Efemia kan användas både kortare stunder eller dagligen max 16 timmar/dygn. Återanvändbart i 3 månader.


Intrarosa (vaginalt DHEA) ger både lokal östrogen och androgen effekt. Förutom östrogen effekt på epitelet (tex lubrikation och pH) gör DHEA slidväggen mer elastisk samt förbättrar muskulatur och nervförsörjning.


Azanta är ett danskt läkemedelsföretag med dotterbolag i alla nordiska länder och i Frankrike. Vi är engagerad i kvinnors hälsa och sjukvård och marknadsför bl. a. Angusta®, den enda godkända orala behandlingen för induktion av förlossning. Kom gärna till vår monter och hör mer om vad vi erbjuder.


Bayer är världsmarknadsledare inom området preventivmedel för kvinnor. Mer än 50 miljoner kvinnor runtom i världen använder idag våra preventivmedel. Preventivmedlen är ett resultat av 90 års forskning. Vårt mål är att erbjuda kvinnor pålitliga, bekväma och reversibla preventivmedel.


CampusPharma AB är ett svenskt läkemedelsföretag med fokus på registrering och marknadsföring av läkemedel och läkemedelsnära produkter i Norden. Verksamheten som startade 2004 har under senare år utvecklats kraftigt i och med att ett antal nya läkemedel har introducerats.


Erol AB är leverantör av medicintekniska produkter inom gynekologi och IVF. Våra kunder är både offentliga och privata vårdgivare och specialister i hela Sverige. Våra produkter bidrar aktivt till en kvalitativ och säker behandling inom reproduktion, endometriebiopsi, hydrosonografi och hysterosalpingografi.


Vi bryr oss om kvinnors hälsa genom hela livet. Exeltis har som ambition att tillhandahålla produkter som bidrar till kvinnors hälsa och välmående oavsett ålder och livssituation. Vi erbjuder ett brett sortiment inom bland annat antikonception och menopaus.


Gedeon Richter arbetar för kvinnors hälsa – för att ge kvinnor ett bättre liv. I Norden erbjuder företaget läkemedel och driver forskning inom gynekologi. Även om Gedeon Richter, med huvudkontor i Ungern, i dag har över 11 000 medarbetare i fler än 100 länder är företaget i grunden samma personliga, passionerade bolag som apotekaren med samma namn grundade 1901. I Norden arbetar totalt 22 anställda.


Mylan är ett världsledande globalt läkemedelsbolag. Vi tillhandahåller generika, originalläkemedel och receptfria produkter i olika doser och terapiområden, till exempel svårtillverkade injicerbara läkemedel, depotplåster, salvor och antiretrovirala (ARV) behandlingar för HIV/AIDS. Företaget har innovativ forsknings- och utvecklingskompetens, och är en av världens största producenter av aktiva läkemedelssubstanser (API). Mylan har en global kvalitetsstandard för alla läkemedel som vi producerar, oavsett var de tillverkas.


Nordic Consumer Health AB är ett svenskt företag som har funnits sedan 2010 och kontoret är beläget i Nacka Strand. Företaget tillhandahåller produkter inom egenvårdssegmentet med fokus på kvinnohälsa. Välkända produkter som Femarelle, Femistina, Femifert och krämen Warming Critical Care ingår i produktportföljen. Produkterna finns på apotek.


SPOX medtech är ett agenturföretag med gynekologi som medicinskt fokusområde. Vi representerar ett knappt 10-tal tillverkare från Europa och USA. Flera av dessa har helt unika produkter som t.ex. vår engångs PX-tång från DTR i Wales.