× Information Program Anmälan Partners

Information

Tema: Power of Women
Datum: 19-21 APRIL 2023
Plats: 7A Posthuset, Vasagatan 28
Anmälan och bokning: Vänligen se separat flik.

OGU

Obstetriker och gynekologer under utbildning, OGU, är en intresseförening inom SFOG. OGU riktar sig till underläkare, ST-läkare och nyblivna specialister upp till två år efter uttaget specialistbevis. Mer information om OGU finns på www.ogu.se

OGU-dagarna arrangeras årligen som en tvådagars utbildningskonferens riktad till ST-läkare. Vi uppskattar att konferensen kommer att besökas av 150-200 deltagare. Det är ett mycket uppskattat arrangemang som anordnas av lokala ST-läkare och nyblivna specialister. Man får utöver det vetenskapliga programmet träffa kollegor från hela landet och utbyta erfarenheter. Under dessa dagar hålls även OGUs årsmöte. 

SOCIALA AKTIVITETER

Onsdag 19/4
Kvällen innan konferensen påbörjas bjuder vi in till en mingelkväll för er som anmält er till detta. Vi träffas kl: 18.00 på baren Hilma som ligger på Torsgatan 10 ett stenkast från Clarion Hotel Sign. Här får ni möjlighet att träffa kollegor från hela landet och medlemmar från organisationskommittén för OGU-dagarna. Kul med konferens men ännu roligare med fest! Goda drinkar och socialt umgänge utlovas.

Torsdag 20/4
Efter avslutat konferensprogram på torsdagen blir det ett par timmars fri hopp och lek i Stockholms innerstad. Kvällens gemensamma festligheter äger rum på anrika Nalen, på krypavstånd från hotellet. Det blir middag med livemusik, därefter slår vi klackarna i taket på dansgolvet till en DJ. Vill man fortsätta kvällen därefter ligger lokalen endast ett stenkast från pulsen vid Stureplan.

Anmäl intresse i anmälningsformuläret