Information

Tema: Ungdomsgynekologi
Datum: 25-26 APRIL 2022
Plats: Clarion Hotel Wisby
Anmälan och bokning: Vänligen se separat flik.

OGU

Obstetriker och gynekologer under utbildning, OGU, är en intresseförening inom SFOG. OGU riktar sig till underläkare, ST-läkare och nyblivna specialister upp till två år efter uttaget specialistbevis. Mer information om OGU finns på www.ogu.se

OGU-dagarna arrangeras årligen som en tvådagars utbildningskonferens riktad till ST-läkare. Konferensen brukar besökas av ca 100 deltagare. Det är ett mycket uppskattat arrangemang som anordnas av lokala ST-läkare och nyblivna specialister. Man får utöver det vetenskapliga programmet träffa kollegor från hela landet och utbyta erfarenheter. Under dessa dagar hålls även OGUs årsmöte. På grund av pandemin har OGU-dagarna under 2020 och 2021 hållits digitalt. I nuläget räknar vi med att kunna genomföra OGU-dagarna på plats i Visby. Vid förändringar i pandemiläget får vi förstås anpassa konferensen och kommer då gå ut med information om detta.

Varmt välkomna till Visby!

SOCIAL AKTIVITETER

Söndag
Många kommer troligen att anlända till Visby redan på söndagen den 24 april. Om man vill träffa kollegor och medlemmar från organisationskommittén redan kvällen före konferensens start kommer det finnas möjlighet att ses för en ”get together” och ta ett glas tillsammans. Vi ses från kl: 18.30 och framåt i Vinterträdgården på hotellet, ni kommer också att kunna registrera er för konferensen.

Måndag
På måndagen efter avslutad konferens kommer vi att erbjuda er lite Gotländska spel och lekar, att strosa runt staden på egen hand, eller ta en gemensam löptur utmed havet och längs stigar runt ringmuren. Löptempo kommer att anpassas utifrån gruppens sammansättning så att alla kan vara med. Samling i Almedalen några minuter från hotellet.

Anmäl intresse i anmälningsformuläret