Information

Tema: Partus normalis
Datum: 19-20 april 2021
Plats: Ystad Saltsjöbad, Ystad. Titta gärna in på www.ysb.se
Boende: Vi har förbokat rum på Ystad Saltsjöbad.
Middag och fest: Ystad Saltsjöbad
Anmälan och bokning: Vänligen se separat flik.

OGU

Obstetriker och gynekologer under utbildning, OGU, är en intresseförening inom SFOG. OGU riktar sig till underläkare, ST-läkare och nyblivna specialister upp till två år efter uttaget specialistbevis. Mer information om OGU finns på www.ogu.se.

OGU-dagarna arrangeras årligen som en tvådagars utbildningskonferens riktad till ST-läkare. Konferensen brukar besökas av ca 100 deltagare. Det är ett mycket uppskattat arrangemang som anordnas av lokala ST-läkare. Man får utöver det vetenskapliga programmet träffa kollegor från hela landet och utbyta erfarenheter. Under dessa dagar hålls även OGUs årsmöte.

SOCIAL AKTIVITET
Mellan sista föreläsningen och fördrinken/middagen finns en liten stund för återhämtning. Man kan välja att bada i pool eller hav, vila en stund på rummet, basta med gänget, boka en egen spabehandling (OBS! Till självkostnadspris), gå en promenad längs vattnet eller något annat som på bästa sätt förbereder en för en härlig middag/kväll. Vill man hellre göra något mer fysiskt, t.ex. springa en runda eller köra lite styrketräning utomhus med egen kroppsvikt, så kryssa för fysisk aktivitet i anmälningsformuläret så syr vi ihop något när vi vet hur många som önskar det.

Varmt välkomna! önskar ST-läkarna på Lasarettet i Ystad.