Partners

Här kommer ni att hitta våra partners som gör det möjligt för oss att genomföra OGU-dagarna i Visby 2022.


Intrarosa (vaginalt DHEA) ger både lokal östrogen och androgen effekt. Förutom östrogen effekt på epitelet (tex lubrikation och pH) gör DHEA slidväggen mer elastisk samt förbättrar muskulatur och nervförsörjning.


Bayer är världsmarknadsledare inom området preventivmedel för kvinnor. Mer än 50 miljoner kvinnor runtom i världen använder idag våra preventivmedel. Preventivmedlen är ett resultat av 90 års forskning. Vårt mål är att erbjuda kvinnor pålitliga, bekväma och reversibla preventivmedel.


CampusPharma AB är ett svenskt läkemedelsföretag med fokus på registrering och marknadsföring av läkemedel och läkemedelsnära produkter i Norden. Verksamheten som startade 2004 har under senare år utvecklats kraftigt i och med att ett antal nya läkemedel har introducerats.


Erol AB är leverantör av medicintekniska produkter inom gynekologi och IVF. Våra kunder är både offentliga och privata vårdgivare och specialister i hela Sverige. Våra produkter bidrar aktivt till en kvalitativ och säker behandling inom reproduktion, endometriebiopsi, hydrosonografi och hysterosalpingografi.


EsterCare är ett digitalt hälso- och sjukvårdsbolag som hjälper kvinnor att förbättra sin hälsa och att få en bättre förståelse för sin kropp. Vi arbetar just nu med att skapa en plattform för kvinnor att få digital specialistvård och rådgivning, spåra och hålla koll på sin hälsodata, samt få vetenskaplig kunskap om sin kropp. EsterCare kombinerar på ett unikt sätt kunskap, spårning och tillgång till specialistvård på ett ställe. Vårt mål är att hjälpa kvinnor att ta kontroll över sin hälsa och få en bättre förståelse för sin kropp. Vår vision är att förbättra livskvaliteten för alla kvinnor, oavsett tid i månaden eller period i livet. Lyssna gärna på Gynpodden – en vetenskaplig podcast om kvinnokroppen!


Vi bryr oss om kvinnors hälsa genom hela livet. Exeltis har som ambition att tillhandahålla produkter som bidrar till kvinnors hälsa och välmående oavsett ålder och livssituation. Vi erbjuder ett brett sortiment inom bland annat antikonception och menopaus.


Gedeon Richter utvecklar nya läkemedel, tar fram medicinsk information och gör vårt bästa för att öka kunskapen om utbredda och dolda kvinnosjukdomar. I Norden är vi verksamma inom gynekologi – speciellt inom fertilitet, myombehandling, preventivmedel (antikonception) och hormonbehandling i klimakteriet.


NORGINE grundades 1906 och är ett ledande Europeiskt specialist läkemedelsföretag. Ta gärna del av Our Story och annan information som finns på www.norgine.com. Den 24/3-20 meddelade Norgine B.V förvärvet av Azanta A/S. Vårt huvudfokus inom kvinnohälsa är ANGUSTA® (misoprostol) med obstetrisk godkänd indikation
– igångsättning av förlossning (IOL). ANGUSTA® godkändes i Norden i mars 2017 och godkännande och tillgänglighet finns nu även i stora delar av Europa.


Vi är ett Köpenhamnsbaserat läkemedelsföretag som arbetar för att upptäcka läkemedel och behandlingar som kan göra en betydande skillnad för patienterna och hjälpa dom till ett friskare och längre liv. Vi är representerade i 140 länder. I Norden har vi ett 20-tal läkemedel och medicintekniska produkter. Exempelvis Dropizol® (opiumtinktur) med indikation symtomatisk behandling av svår diarré hos vuxna när annan diarrébehandling inte haft önskad effekt.


Sandoz vill ge alla tillgång till bästa tänkbara behandling. Vi gör det genom att erbjuda prisvärda biosimilarer och generika, och fungera som en nära och påhittig partner till svensk sjukvård. Idag når våra läkemedel fler än 500 miljoner patienter, vårt mål för framtiden är en miljard. Sandoz är en del av Novartis.


Solann är ett svenskt medicinteknisk företag som fokuserar på kvinnohälsa och operationsprodukter. Solann etablerades 2004 och har sedan dess växt till att bli en viktig leverantör till vårdpersonal över hela Sverige. Idag är Solann aktiva i Sverige, Norge och Danmark, med kontor i Stockholm. Solann tror på innovation och att nya produkter kan leda till fantastiska ting, samt göra en stor skillnad för kvinnor.


Vår idé är att tillhandahålla förstklassiga medicintekniska produkter – främst egentillverkade engångsinstrument i formsprutad plast – men även tillbehör till dessa. Vi samarbetar smidigt och lyhört med experter inom gynekologi, obstetrik, kirurgi och urologi för att utveckla idéer och innovationer som bidrar till en bättre sjukvård.
Våra produkter säljs idag över stora delar av världen. Wing Plast är marknadsledande i Sverige inom tillverkning av spekulum och proktoskop/rektoskop.