× Information Program Anmälan Partners

Partners

Här kommer ni att hitta våra partners som gör det möjligt för oss att genomföra OGU-dagarna i Stockholm 2023.


Apgar är ett danskt företag med huvudkontor i Bröndby, utanför Köpenhamn. I Sverige är vi representerade över hela landet vilket gör att vi kan ha en snabb och personlig service. Våra fokusområden är inom kirurgi, gynekologi och patientmonitorering. Apgar har också många produkter för landets privatpraktiserande specialistläkare. De leverantörer som vi idag representerar är alla innovativa. D.v.s. att de ligger helt i framkant med ny teknologi och kvalitét.


Avia Pharma är ett nordiskt läkemedelsföretag med fokus på kvinnohälsa. Några av våra produkter är

Intrarosa (vaginalt DHEA) ger både lokal östrogen och androgen effekt. Förutom östrogen effekt på epitelet (tex lubrikation och pH) gör DHEA slidväggen mer elastisk samt förbättrar muskulatur och nervförsörjning
Nyvigan (nystatin) är en ny lokal kombinationsbehandling av Candida. Den kan användas under hela graviditeten och vid amning. Det har heller inte påvisats någon resistens mot läkemedlet.


Bayer är världsmarknadsledare inom området preventivmedel för kvinnor. Mer än 50 miljoner kvinnor runtom i världen använder idag våra preventivmedel. Preventivmedlen är ett resultat av 90 års forskning. Vårt mål är att erbjuda kvinnor pålitliga, bekväma och reversibla preventivmedel.


Besins Healthcare är ett av världens äldsta läkemedelsföretag, grundat 1885. Vårt fokus ligger på hormonbehandling av lågt testosteron hos män och hos kvinnan, för behandling mot klimakteriebesvär, ofrivillig barnlöshet, samt risk för tidig förlossning. Vi var först med att utveckla en östrogengel och ett bioidentiskt mikroniserat progesteron. Våra östrogen- och progesteronbaserade läkemedel används idag av kvinnor i mer än 100 länder.


CampusPharma är ett svenskt läkemedelsföretag med fokus på registrering och marknadsföring av läkemedel och läkemedelsnära produkter i Norden. Vi brinner för kvinnohälsa och tillhandahåller produkter såsom kosttillskott till gravida och ammande, p-piller, läkemedel mot bakteriell vaginos, klimakteriebesvär och graviditetsillamående.


Cook Medical är tillverkare av högteknologisk medicinteknik och bedriver egen forskning, utveckling och försäljning inom bland annat GYN/OB och IVF. I dagsläget finns Cook i 135 länder och har varit privatägt sedan starten 1963.


Invent Medic är ett svenskt företag som drivs av lösningar som förenklar, främjar och förbättrar kvinnors hälsa och välmående. Med hållbara och innovativa produkter, som Efemia kontinensstöd, skapas frihet för kvinnor i alla åldrar och kvinnan ges möjlighet till ett smidigare och mer aktivt liv. Efemia kontinensstöd är ett vaginalt och icke-kirurgiskt hjälpmedel som minskar urinläckage orsakat av ansträngningsinkontinens. Kontinensstödet finns upphandlat i flera regioner och går enkelt att förskriva till de kvinnor som behöver det. Det är återanvändbart i 3 månader och enkelt att sätta in och ta ut själv.


Erol AB är leverantör av medicintekniska produkter inom gynekologi och IVF. Våra kunder är både offentliga och privata vårdgivare och specialister i hela Sverige. Våra produkter bidrar aktivt till en kvalitativ och säker behandling inom reproduktion, endometriebiopsi, hydrosonografi och hysterosalpingografi.


EsterCare är ett digitalt hälso- och sjukvårdsbolag som hjälper kvinnor att förbättra sin hälsa och att få en bättre förståelse för sin kropp. Vi arbetar just nu med att skapa en plattform för kvinnor att få digital specialistvård och rådgivning, spåra och hålla koll på sin hälsodata, samt få vetenskaplig kunskap om sin kropp. EsterCare kombinerar på ett unikt sätt kunskap, spårning och tillgång till specialistvård på ett ställe. Vårt mål är att hjälpa kvinnor att ta kontroll över sin hälsa och få en bättre förståelse för sin kropp. Vår vision är att förbättra livskvaliteten för alla kvinnor, oavsett tid i månaden eller period i livet. Lyssna gärna på Gynpodden – en vetenskaplig podcast om kvinnokroppen!


Vi bryr oss om kvinnors hälsa genom hela livet. Exeltis har som ambition att tillhandahålla produkter som bidrar till kvinnors hälsa och välmående oavsett ålder och livssituation. Vi erbjuder ett brett sortiment inom bland annat antikonception och menopaus.


Monthly of Sweden (tidigare MonthlyCup) är ett bolag som jobbar med hållbarhet – på riktigt. Idag tillverkar och säljer vi menskoppen MonthlyCup – allt med hållbarhet och säkerhet i fokus. Tillverkning i Sverige säkerställer schyssta villkor hela vägen, vi följer medicinteknisk standard och arbetar hårt för att bryta tabun kring mens. Dessutom tar vi snart klivet in på inkontinensmarknaden och breddar vårt sortiment med fler hållbara mens- och inkontinensprodukter.


Gedeon Richter arbetar för kvinnors hälsa – för att ge kvinnor ett bättre liv. I Norden erbjuder företaget läkemedel inom fertilitet, menopaus, myom, benskörhet och preventivmedel. Även om Gedeon Richter, med huvudkontor i Ungern, i dag har över 11 000 medarbetare i fler än 100 länder är företaget i grunden samma personliga, passionerade bolag som apotekaren med samma namn grundade 1901. I Norden arbetar totalt 26 anställda.


Nordic Consumer Health AB är ett svenskt företag som har funnits sedan 2010 och kontoret är beläget i Nacka Strand. Företaget tillhandahåller produkter inom egenvårdssegmentet med fokus på kvinnohälsa. Välkända produkter som Femarelle, Femistina, Femifert och krämen Warming Critical Care ingår i produktportföljen. Produkterna finns på apotek.


NORGINE grundades 1906 och är ett ledande Europeiskt specialist läkemedelsföretag. Ta gärna del av Our Story och annan information som finns på www.norgine.com. Den 24/3-20 meddelade Norgine B.V förvärvet av Azanta A/S. Vårt huvudfokus inom kvinnohälsa är ANGUSTA® (misoprostol) med obstetrisk godkänd indikation
– igångsättning av förlossning (IOL). ANGUSTA® godkändes i Norden i mars 2017 och godkännande och tillgänglighet finns nu även i stora delar av Europa.


Normedi, a Hologic Company fokuserar uteslutande på gynekologi, huvudsakligen inom hysteroskopi, endometrieablation och inkontinens. Vi har de produkter och den expertis inom gynekologi som krävs för att kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna på marknaden.


Pharmacosmos är ett familjeägt läkemedelsföretag med sitt huvudkontor i Danmark. Vi arbetar med högdos intravenöst järn – Monofer. Våra dedikerade medarbetare i Sverige har fullt fokus på hantering av järnbrist och järnbristanemi inom en rad olika terapiområden. Kom gärna förbi och besök oss i vår monter på mässan eller kontakta oss per telefon eller mail om ni deltar digitalt. Varmt välkomna!


Sandoz vill ge alla tillgång till bästa tänkbara behandling. Vi gör det genom att erbjuda prisvärda biosimilarer och generika, och fungera som en nära och påhittig partner till svensk sjukvård. Idag når våra läkemedel fler än 500 miljoner patienter, vårt mål för framtiden är en miljard. Sandoz är en del av Novartis.


Peptonic är ett svenskt innovativt biomedicinskt företag som bedriver forskning, utveckling och försäljning av medicinska behandlingar och livsstilsprodukter inom området kvinnors hälsa med produkter som säljs under varumärket VagiVital.
Med kliniskt bevisad intim egenvård utvecklas nya produkter som möjliggör för kvinnor att hantera sin intimhälsa från diagnos till behandling och i förebyggande syfte.
Fokusområden idag är bakteriell vaginos, fostervattenläckage, svampinfektion, vaginal atrofi, volvodyni, urininkontinens, urinvägsinfektion och klimakteriet självtest.